Jeanette Breus Møller

Jeanette Breus Møller

SVEAS er stiftet af Jeanette Breus Møller.

Kontakt Jeanette
tlf: +45 60 20 02 87
jeanette@terapi-teamet-dk

Klinikadresse: Tousvej 106, 8230 Åbyhøj

Jeanette er uddannet:

  • Reg. Psykoterapeut - PsykoterapeutAkademiet – speciale i ADHD
  • Cand.pæd. i pæd.psyk - Århus Universitet - speciale i vold
  • Gruppeleder - Albatros
  • Bach.pæd. speciale i sorg
  • NLP Masterterapeut fra Hypnoseskolen
  • Master i Hypnose fra Hypnoseskolen

Jeanette er specialiseret i: ADHD, samt vold i familien.

Jeanette tilbyder hypnoseterapi, psykoterapi til børn, unge og voksne.

Derudover tilbyder Jeanette samtaler med forældre under §54 – dette med tilskud fra kommunen.

Du kontakte mig eller booke en gratis forsamtale i klinikken via hjemmesiden: sveas.dk

Om Jeanette og SVEAS

Jeanette har mere end tyve års praksiserfaring med arbejdet med børn, unge og deres familier, dels som pædagog, gruppeleder, familiebehandler og koordinator/mellemleder samt som selvstændig terapeut i SVEAS.

SVEAS er en virksomhed, der udover psykoterapeutisk praksis også samarbejder med flere kommuner som ekstern samtalepartner med forældre til anbragte børn.

SVEAS er en virksomhed, der også forholder sig til Corporate Social Responsibility, hvilket omfatter frivilligt socialt arbejde – både i DK og i Afrika.

LoveandHopebySVEAS blev etableret i 2017 og går hånd i hånd med SVEAS grundværdier i forståelsen af mennesket som ligeværdigt og vigtigheden af at være der for hinanden.

Kontakt Jeanette

9 + 14 =

Kurser og foredrag

Smid dine overflødige kg med selvhypnose

Er du træt af at have ekstra kg på sidebenene? Så er selvhypnose et stærkt redskab som støtte til dit vægttab.

Vi bruger vores egne erfaringer på kurset. For vi kender begge til ønsket om vægttab. Både i vores arbejde med klienter, men især fra os selv.

Styrk din intuition med selvhypnose - og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Når andre bliver vigtigere end dig selv, er det svært at mærke, hvad der er rigtigt for dig, hvad, der gør dig glad og hvem du er! Og så er det svært at træffe de rigtige beslutninger – de beslutninger, der er gode for DIG.

Workshop - SLUK for dine negative tanker og find ro!

Deltag i en workshop, hvor du mærker på egen krop, hvordan simple - men effektive værktøjer - kan betyde en verden til forskel for din indre ro.

Vi kommer omkring EFT (Emotionel Friheds Teknik), som er et redskab alle mine klienter, der går hos mig i forløb, får med sig hjem. EFT er hvor du tapper på forskellige punkter på kroppen og i ansigtet. Når du arbejder med dine tanker, følelser og overbevisninger ved at tappe kan du få plads til at trække vejret og finde ro.

Der vil også være en smagsprøve på hypnose - en hypnose, som du kan bruge fremover hjemme ved blot at følge en skabelon.

Målet med denne aften er, at du får lov til at mærke på din egen krop,  hvad du kan gøre for at slukke de negative tanker, som vi alle sammen har. Vi kan ikke undgå negative tanker og overbevisninger, men vi kan lære at håndtere dem, så de ikke styrer vores liv.