Kærlig overgangsalder – stå stærkt i stormen

Foredrag & Kurser

Kærlig overgangsalder – stå stærkt i stormen

Vi arbejder på at sætte et fuldstændig fantastisk kursus op til dig, der begynder at mærke – eller måske længe har mærket de forandringer, som overgangsalderen byder på.

Med dette kursus, vil vi hjælpe dig til at elske dig selv, så du kan stå stærkt midt i overgangsalderens orkanøje. Vi vil guide dig med redskaber til at imødekomme de forandringer, der kommer eller allerede har manifesteret sig.

Sted:
Ebeltoft

Dato:
KOMMER SNART

Beskrivelse:
Nærmere beskrivelse af kurset kommer snart.

Der er kaffe/te på kursusstedet. Medbring selv frokost.

Kurser og Foredrag

Terapi Teamet opstod, fordi vi selv ELSKER kurser og foredrag. Vi elsker at gå til foredrag og blive tanket op med ny viden og vi ELSKER at tage på kursus, hvor vi får et frisk pust og lærer nyt om os selv - hver gang. Og så ELSKER vi at undervise og give vores viden og redskaber videre til vores kursister.

Og det vil DU uden tvivl kunne mærke. Vi underviser nemlig KUN i emner, vi selv er optaget af, og som vi selv har arbejdet med personligt.

De kurser vi tilbyder, er kurser, som længe har stadig på vores egen ønskeliste.

For os er kurser og foredrag flødeskum til hjernen.

Har du spørgsmål til vores kurser eller foredrag, så send en besked via kontaktformen her.

Terapi Teamet tilbyder kurser og foredrag til private og erhverv.

Vi kommer gerne ud til jer. Kontakt os for mulighederne.

Kontakt os

1 + 15 =

Kurser og foredrag

Smid dine overflødige kg med selvhypnose

Er du træt af at have ekstra kg på sidebenene? Så er selvhypnose et stærkt redskab som støtte til dit vægttab.

Vi bruger vores egne erfaringer på kurset. For vi kender begge til ønsket om vægttab. Både i vores arbejde med klienter, men især fra os selv.

Styrk din intuition med selvhypnose - og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Når andre bliver vigtigere end dig selv, er det svært at mærke, hvad der er rigtigt for dig, hvad, der gør dig glad og hvem du er! Og så er det svært at træffe de rigtige beslutninger – de beslutninger, der er gode for DIG.

Workshop - SLUK for dine negative tanker og find ro!

Deltag i en workshop, hvor du mærker på egen krop, hvordan simple - men effektive værktøjer - kan betyde en verden til forskel for din indre ro.

Vi kommer omkring EFT (Emotionel Friheds Teknik), som er et redskab alle mine klienter, der går hos mig i forløb, får med sig hjem. EFT er hvor du tapper på forskellige punkter på kroppen og i ansigtet. Når du arbejder med dine tanker, følelser og overbevisninger ved at tappe kan du få plads til at trække vejret og finde ro.

Der vil også være en smagsprøve på hypnose - en hypnose, som du kan bruge fremover hjemme ved blot at følge en skabelon.

Målet med denne aften er, at du får lov til at mærke på din egen krop,  hvad du kan gøre for at slukke de negative tanker, som vi alle sammen har. Vi kan ikke undgå negative tanker og overbevisninger, men vi kan lære at håndtere dem, så de ikke styrer vores liv.