Smid dine overflødige kg med selvhypnose

Foredrag & Kurser

Smid dine overflødige kg med selvhypnose

Er du træt af at have ekstra kg på sidebenene? Så er selvhypnose et stærkt redskab som støtte til dit vægttab.

Sted:
Nøttrupvej 15, 7130 Juelsminde (Life Balance)

Datoer:

31. januar 2021, kl. 10.00-15.00
7. marts 2021, kl. 10.00-15.00

Pris: 1.400 kr.

Køb din plads på kurset ”Smid dine overflødige kg med selvhypnose” nedenfor

Der er kaffe/te på kursusstedet. Medbring selv frokost.

Om selvhypnose

Selvhypnose er fantastisk til mange af livets udfordringer. Når du først har lært selvhypnosens grundprincipper, vil du kunne overføre dem til andre områder i dit liv.

Vi bruger vores egne erfaringer på kurset. For vi kender begge til ønsket om vægttab. Både i vores arbejde med klienter, men især fra os selv. Fx i forbindelse med overgangsalder, i forbindelse med sygdom og efter rygestop. Derfor kan vi både øse af vores faglige viden, personlige erfaringer og ikke mindst med guidning i, hvordan DU kan bruge selvhypnose som redskab til at nå dine mål.

Det bliver en spændende rejse ind i dit indre, hvor vi hjælper dig med at om programmere din hjerne til at tage de valg, som du med din fornuft ved er gode for dig – i stedet for at din underbevidsthed driller dig, når du handler ind og spiser.

Måske spiser du på dine følelser, måske spiser du selvom du ikke er sulten, men følger familiens rutiner eller måske ryger der helt automatisk chokolade ned i indkøbsvognen.

På kurset lærer du, hvordan du bringer dig selv i trance og bruger selvhypnose.

Der vil være blandt andet være øvelser, hvor vi arbejder med tankerne om mad, de ubevidste handlinger og vi lægger et tranceanker, så det vil være lettere for dig at lave selvhypnose efterfølgende.

Du vil få kursusmateriale, som du kan bruge efter behov.

Der er begrænsede pladser, da vi lægger vægt på at køre med små hold, så vi kan hjælpe alle kursisterne til at få et fantastisk kursus.

Kurser og Foredrag

Terapi Teamet opstod, fordi vi selv ELSKER kurser og foredrag. Vi elsker at gå til foredrag og blive tanket op med ny viden og vi ELSKER at tage på kursus, hvor vi får et frisk pust og lærer nyt om os selv - hver gang. Og så ELSKER vi at undervise og give vores viden og redskaber videre til vores kursister.

Og det vil DU uden tvivl kunne mærke. Vi underviser nemlig KUN i emner, vi selv er optaget af, og som vi selv har arbejdet med personligt.

De kurser vi tilbyder, er kurser, som længe har stadig på vores egen ønskeliste.

For os er kurser og foredrag flødeskum til hjernen.

Har du spørgsmål til vores kurser eller foredrag, så send en besked via kontaktformen her.

Terapi Teamet tilbyder kurser og foredrag til private og erhverv.

Vi kommer gerne ud til jer. Kontakt os for mulighederne.

Kontakt os

5 + 15 =

Kurser og foredrag

Smid dine overflødige kg med selvhypnose

Er du træt af at have ekstra kg på sidebenene? Så er selvhypnose et stærkt redskab som støtte til dit vægttab.

Vi bruger vores egne erfaringer på kurset. For vi kender begge til ønsket om vægttab. Både i vores arbejde med klienter, men især fra os selv.

Styrk din intuition med selvhypnose - og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Når andre bliver vigtigere end dig selv, er det svært at mærke, hvad der er rigtigt for dig, hvad, der gør dig glad og hvem du er! Og så er det svært at træffe de rigtige beslutninger – de beslutninger, der er gode for DIG.

Workshop - SLUK for dine negative tanker og find ro!

Deltag i en workshop, hvor du mærker på egen krop, hvordan simple - men effektive værktøjer - kan betyde en verden til forskel for din indre ro.

Vi kommer omkring EFT (Emotionel Friheds Teknik), som er et redskab alle mine klienter, der går hos mig i forløb, får med sig hjem. EFT er hvor du tapper på forskellige punkter på kroppen og i ansigtet. Når du arbejder med dine tanker, følelser og overbevisninger ved at tappe kan du få plads til at trække vejret og finde ro.

Der vil også være en smagsprøve på hypnose - en hypnose, som du kan bruge fremover hjemme ved blot at følge en skabelon.

Målet med denne aften er, at du får lov til at mærke på din egen krop,  hvad du kan gøre for at slukke de negative tanker, som vi alle sammen har. Vi kan ikke undgå negative tanker og overbevisninger, men vi kan lære at håndtere dem, så de ikke styrer vores liv.