Styrk din intuition med selvhypnose

– og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Foredrag & Kurser

Styrk din intuition med selvhypnose

– og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Når andre bliver vigtigere end dig selv, er det svært at mærke, hvad der er rigtigt for dig, hvad, der gør dig glad og hvem du er! Og så er det svært at træffe de rigtige beslutninger – de beslutninger, der er gode for DIG.

Sted:
Nøttrupvej 15, 7130 Juelsminde

Dato:
7 juni 2020, kl. 10.00-15.00

Pris:
1.400 kr.

Køb din plads på kurset ”Styrk din intuition med selvhypnose – og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger” her

Der er kaffe/te på kursusstedet. Medbring selv frokost.

Om intuition

Vi tror, intuition er en medfødt evne. Intuition er ikke noget mystisk eller noget særligt for specielt spirituelle mennesker. Det er en ressource, vi kan træne og udvikle – ligesom enhver anden evne.

Intuition er nært knyttet til meningen og formålet med tilværelsen, og kan derfor hjælpe os til at træffe de rette beslutninger – og det på en måde, der spejler vores inderste ønsker.

I vores del af verden har vi en tendens til at tro at svarene ligger udenfor os selv – snarere end inden i os selv. En del af forklaringen er, at gennem vores opvækst, normer og samfundsstrukturer lærer at lytte til ”bedre-vidende” autoriteter.

Vi lærer, at andre er vigtigere end os selv. Og det kendetegner nok især kvinder, at det med årene efter små børn er blevet endnu lettere at sætte andres behov før egne. Og det har der selvfølgeligt været en grund til.

Men

Det gør desværre også, at rigtig mange bliver usikre, når der skal træffes vigtige beslutninger. Vi rådfører os med andre, reflekterer og bekymrer os. Vores beslutninger kommer ofte til at afhænge af, hvad andre tænker og føler. Og især med afsæt i, hvilke konsekvenser beslutningen kan have – for andre. Og ja. Nok også lidt dig selv.

Kan du genkende ovenstående?

  • Oplever du, at du lytter mindre til dig selv – end du burde?
  • Har du svært ved at mærke, hvad dine behov er?
  • Lider du af hensynsbetændelse, og vil du gerne stå stærkere i dig selv?
  • Har du en tendens til at sætte andre før dig selv, og er det blevet et problem for dig?
  • Er du klar til at lære redskaber, der gør dig bedre til at lytte til din indre stemme? Redskaber, som gør, at du bedre kan se, hvad der føles rigtigt – især for dig?

Styrk din intuition – og bliv bedre til at træffe de rette beslutninger.

På dette kursus får du tændt din indre GPS, så du bliver bedre til at træffe de beslutninger, som er rigtige for dig.

På kurset anvender vi selvhypnose som det primære redskab til forandring. Vi kommer kort omkring teorier og understøtter DIG i at afdække, hvad dine overbevisninger er, samt hvilke strategier, du har.

Vi guider dig gennem hele dagen på en nærværende og alligevel udfordrende måde, og vi garanterer dig, at du går hjem med helt nye overbevisninger og nye måder at lytte mere til dig selv på.
Glæd dig.

Kurser og Foredrag

Terapi Teamet opstod, fordi vi selv ELSKER kurser og foredrag. Vi elsker at gå til foredrag og blive tanket op med ny viden og vi ELSKER at tage på kursus, hvor vi får et frisk pust og lærer nyt om os selv - hver gang. Og så ELSKER vi at undervise og give vores viden og redskaber videre til vores kursister.

Og det vil DU uden tvivl kunne mærke. Vi underviser nemlig KUN i emner, vi selv er optaget af, og som vi selv har arbejdet med personligt.

De kurser vi tilbyder, er kurser, som længe har stadig på vores egen ønskeliste.

For os er kurser og foredrag flødeskum til hjernen.

Har du spørgsmål til vores kurser eller foredrag, så send en besked via kontaktformen her.

Terapi Teamet tilbyder kurser og foredrag til private og erhverv.

Vi kommer gerne ud til jer. Kontakt os for mulighederne.

Kontakt os

14 + 9 =

Kurser og foredrag

Smid dine overflødige kg med selvhypnose

Er du træt af at have ekstra kg på sidebenene? Så er selvhypnose et stærkt redskab som støtte til dit vægttab.

Vi bruger vores egne erfaringer på kurset. For vi kender begge til ønsket om vægttab. Både i vores arbejde med klienter, men især fra os selv.

Styrk din intuition med selvhypnose - og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Når andre bliver vigtigere end dig selv, er det svært at mærke, hvad der er rigtigt for dig, hvad, der gør dig glad og hvem du er! Og så er det svært at træffe de rigtige beslutninger – de beslutninger, der er gode for DIG.

Workshop - SLUK for dine negative tanker og find ro!

Deltag i en workshop, hvor du mærker på egen krop, hvordan simple - men effektive værktøjer - kan betyde en verden til forskel for din indre ro.

Vi kommer omkring EFT (Emotionel Friheds Teknik), som er et redskab alle mine klienter, der går hos mig i forløb, får med sig hjem. EFT er hvor du tapper på forskellige punkter på kroppen og i ansigtet. Når du arbejder med dine tanker, følelser og overbevisninger ved at tappe kan du få plads til at trække vejret og finde ro.

Der vil også være en smagsprøve på hypnose - en hypnose, som du kan bruge fremover hjemme ved blot at følge en skabelon.

Målet med denne aften er, at du får lov til at mærke på din egen krop,  hvad du kan gøre for at slukke de negative tanker, som vi alle sammen har. Vi kan ikke undgå negative tanker og overbevisninger, men vi kan lære at håndtere dem, så de ikke styrer vores liv.