Tina Kryger

Tina Kryger

Tina Kryger

Registreret Hypnose Psykoterapeut
Master Familie- og Parterapeut
Matrix Reimprinting Practitioner
EFT Børnekonsulent

Tlf: +45 29 26 15 00
mail: tina@terapi-teamet-dk

Klinikadresse: Nøttrupvej 15, 7130 Juelsminde

Tina arbejder med samtaleterapi, hypnose og andre måder at forløse chok og traumer.

I klinikken kommer børn fra 8 år og opefter og voksne.

Du kontakte mig eller booke en gratis forsamtale i klinikken via hjemmesiden: hypnose-klinik.dk

Om Tina Kryger

Jeg har arbejdet som terapeut siden 2014 og jeg tilbyder sessioner med psykoterapi, hypnose og andre måder at forløse gamle traumer.

I mit arbejde er der stor fokus på, hvad tanker og overbevisninger gør ved os. Og især, hvad vi selv kan gøre for at finde ro og glæde i livet. 

Jeg er blandt andet uddannet hypnose psykoterapeut. Det vil sige, at jeg har modtaget undervisning i hypnose alle 4 år på psykoterapeutuddannelsen. Derfor er hypnose et vigtigt terapeutisk redskab i min klinik.

Hypnose er dog ikke altid det, jeg vælger at arbejde med i forhold til en klient. Jeg arbejder meget intuitivt og planlægger aldrig sessioner på forhånd, da jeg altid tager udgangspunkt i dig og det sted, du er. ​

Er du, hvor du gerne vil være i dit liv?

Det er min overbevisning, at vi alle kan rykke os fra det sted, vi nu står, til et sted, vi måske slet ikke havde turdet drømme om.​ På vejen tager vi fat i de negative tanker, begrænsende overbevisninger, gamle mønstre, chok og traumer, som holder dig tilbage. Du får redskaber til at skabe dig et liv, hvor der er plads og rum til DIG

Rigtig mange af mine klienter starter med at kigge på tankerne og hvad de gør ved os. Ligegyldigt hvilke problemer du kommer med, kan vi altid tage fat i tankerne, der har det med at spille os et puds. Tankerne styrer os i sådan en grad, at vi kan blive syge af det, hvis vi ikke er opmærksomme.

En tanke er kun en tanke – indtil vi giver den tanke en værdi og følelserne tager magten fra os. Det handler ikke om, at vi ikke skal have det, vi kalder negative tanker, det handler om, hvordan vi håndterer de tanker, som vi får.

Jeg har selv været gennem en rejse fra sortseer til at have et liv, hvor jeg elsker mig selv og lever et liv, hvor de positive ting fylder meget mere end de få mørke stunder. Den viden jeg har fået på min rejse videregiver jeg til mine klienter og jeg lægger stor vægt på, at du får redskaber med dig hjem, som du kan bruge resten af dit liv.

Herunder nogle eksempler på udfordringer, som vi kan tage udgangspunkt i – så du kan få det liv, som du i virkeligheden fortjener:

 • Angst
 • Fobier
 • Traumer
 • Tankemylder
 • Bekymringer og det at tage sorgerne på forskud
 • Præstationsangst
 • Præstationsoptimering – bliv endnu bedre til din sport, erhverv
 • Søvnproblemer
 • Depression og nedtrykthed
 • Lavt selvværd og dårlig selvtillid
 • Stress
 • Sorg
 • Tilknytningsproblemer
 • At stå ved en skillevej – ikke vide, hvad næste skridt skal være
 • Jalousi
 • Særlig sensitiv

Spiritualitet

Jeg er et spirituelt menneske, og jeg har også spiritualiteten med i mit arbejde, dog altid med udgangspunkt i dig og de overbevisninger og den tro, som du har.

Er du til det spirituelle, så er Hypnotic Healing Touch et alternativ til det, jeg ellers arbejder med. Hypnotic Healing Touch er en kombination af hypnose, healing og spiritualitet. I en session med Hypnotic Healing Touch kan vi komme omkring dine spirituelle guider, åndelige vejledere og chakraerne.

Kurser for forældre

Ud over kurserne i Terapi Teamet udbyder jeg et kursus til forældre: ”Hjælp dit barn til mere ro”. Kurset er for forældre, der gerne vil give deres barn mere ro i hverdagen, så der er overskud til lektier, ro til at falde i søvn og i det hele taget mere ro for hele familien. Du kan læse mere om kurset på min hjemmeside og se hvilke datoer, der er udbudt. Disse kurser er for max 6 personer og afholdes i min klinik.

Hvor?

Min klinik er 30 meter fra mit hjem. Det betyder, at jeg kan arbejde fleksibelt og jeg kan tilbyde aftensessioner to dage om ugen. Min klinik er en lille hyggelig oase, hvor man straks føler sig velkommen.

Er du glad for naturen, kan vi også tage terapien med ud i naturen. Oftest tager jeg mine klienter med til skov og strand ved Juelsminde. Vi mødes på et aftalt sted og arbejder med naturen som en del af terapien. Vi bruger naturens materialer og lader os inspirere af naturens ro og vildskab og dens evne til altid at rejse sig igen

Jeg tager altid udgangspunkt i dig og hvor du er lige nu. Vi arbejder ud fra de mål, som du ønsker og sætter. Jeg er din guide – din forandringspilot – på DIN rejse.

Hvis du er i tvivl om vi skal arbejde sammen, kan du kontakte mig eller booke en gratis forsamtale i klinikken via hjemmesiden hypnose-klinik.dk eller på telefon +45 29 26 15 00

Kærligst
Tina

Kontakt Tina

4 + 14 =

Kurser og foredrag

Smid dine overflødige kg med selvhypnose

Er du træt af at have ekstra kg på sidebenene? Så er selvhypnose et stærkt redskab som støtte til dit vægttab.

Vi bruger vores egne erfaringer på kurset. For vi kender begge til ønsket om vægttab. Både i vores arbejde med klienter, men især fra os selv.

Styrk din intuition med selvhypnose - og bliv bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Når andre bliver vigtigere end dig selv, er det svært at mærke, hvad der er rigtigt for dig, hvad, der gør dig glad og hvem du er! Og så er det svært at træffe de rigtige beslutninger – de beslutninger, der er gode for DIG.

Workshop - SLUK for dine negative tanker og find ro!

Deltag i en workshop, hvor du mærker på egen krop, hvordan simple - men effektive værktøjer - kan betyde en verden til forskel for din indre ro.

Vi kommer omkring EFT (Emotionel Friheds Teknik), som er et redskab alle mine klienter, der går hos mig i forløb, får med sig hjem. EFT er hvor du tapper på forskellige punkter på kroppen og i ansigtet. Når du arbejder med dine tanker, følelser og overbevisninger ved at tappe kan du få plads til at trække vejret og finde ro.

Der vil også være en smagsprøve på hypnose - en hypnose, som du kan bruge fremover hjemme ved blot at følge en skabelon.

Målet med denne aften er, at du får lov til at mærke på din egen krop,  hvad du kan gøre for at slukke de negative tanker, som vi alle sammen har. Vi kan ikke undgå negative tanker og overbevisninger, men vi kan lære at håndtere dem, så de ikke styrer vores liv.